2Protect
 
 

Over 2Protect

 

 

 
 

2Protect B.V.

2Protect is in 2004 opgericht door Teun Tonino en is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van informatiebeveiliging en continuïteit. 

2Protect helpt uw organisatie met het plannen, ontwerpen, implementeren, opleiden en controleren van informatiebeveiliging en continuïteit. Door middel van gericht advies en ondersteuning kunnen de juiste maatregelen worden getroffen om uw kostbare informatie efficiënt en effectief te beschermen en uw doelstellingen te realiseren.

De dienstverlening van 2Protect richt zich op strategische en tactische ondersteuning op het gebied van informatiebeveiliging en continuïteit met de juiste balans tussen de business enerzijds en beveiliging en continuiteit anderzijds.

Missie

Onze missie is: "het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten die effectief bijdragen aan een verbeterde afstemming van informatiebeveiliging en continuïteit op uw bedrijfsdoelstellingen." 

Waarden

Onze waarden zijn kwaliteit, integriteit en gedrevenheid. 

Kwaliteit

2Protect levert kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Door markterkende certificering, actuele kennis en jarenlange ervaring bij opdrachtgevers in diverse branches kan 2Protect u deskundige adviezen en oplossingen aanreiken. 2Protect maakt gebruik van standaarden en bewezen methodieken maar levert altijd een maatwerk oplossing voor uw vraagstelling binnen de overeengekomen termijn. 

Integriteit

2Protect staat voor integriteit, is onafhankelijk en geeft eerlijk advies. 2Protect heeft een onberispelijke staat van dienst. U kunt uw bedrijfskritieke informatie aan 2Protect toevertrouwen want onze (en ook úw) reputatie is cruciaal voor continuïteit. 

Gedrevenheid

2Protect heeft een grote gedrevenheid om tot pragmatische, gestructureerde en vooral doelgerichte oplossingen te komen, die meer zekerheid bieden dat u uw bedrijfsdoelstellingen realiseert terwijl u voldoet aan de eisen die de huidige tijd stelt aan beveiliging en continuïteit.

 
  Back to Top
   
  Home | Contact | Disclaimer
© 2015 2Protect